Organizarea ergonomică a spațiului în apartamentele mici!

Căutând metode de economisire a spațiului, designerii și, împreună cu ei, proprietarii apartamentelor mici, găsesc noi și noi soluții interesante. Ele se referă la cele mai diverse colțuri ale locuinței. Doar centimetrii prețioși pot fi economisiți oriunde. Bucătăria, living-ul, dormitorul, holul, camera de baie — toate acestea sunt privite ca obiective strategice, care, indiferent de situație, trebuie decongestionate și organizate. Priviți aceste idei reușite, deja realizate! S-ar putea ca unele dintre ele să vă placă și să vă îndemne să vă reorganizați locuința!

Această măsuță pentru machiaj, completată cu oglindă confortabilă iluminată, apare de nicăieri. O persoană neștiutoare va crede că în fața lui se află o măsuță obișnuită cu sertar mare, folosit pentru depozitarea lucrurilor.

Pur și simplu pare incredibil că 2 metri pătrați pot fi suficienți pentru amenajarea unei biblioteci mari. Și totul se datorează mecanismului de glisare.

Încălțămintea nu este niciodată prea multă. La fel și locul destinat păstrării ei.

Sistemele glisante impresionante pot fi amplasate chiar și acolo unde spațiul este extrem de mic. Chiar mai mult, ele pot îndeplini o funcție suplimentară, mascând crăpăturile dintre mobilă și pereți sau transformând o zonă inutilă într-una funcțională.

Utilizarea colțurilor goale reprezintă o metodă excelentă de obținere a spațiului suplimentar pentru crearea sistemelor de depozitare.

În crăpătura aflată în spatele oglinzii glisante este ascunsă masa de călcat. Întinderea și strângerea ei durează câteva secunde.

Iar după această oglindă este ascuns un sistem complex de depozitare. O asemenea etajeră este ideală pentru camera de baie, unde spațiul pare întotdeauna insuficient.

O noptieră originală, dotată cu măsuță pentru laptop. Astfel funcționalitatea ei crește de câteva ori. Încă un avantaj — posibilitatea de reglare a înălțimii rafturilor.

Canapea și masă într-un singur „flacon”. Confortabile și compacte!

Un podium splendid cu sistem de depozitare, gândit până la cel mai mic detaliu — mai ales dacă se ia în considerație și faptul că în unul dintre sertarele laterale este ascuns patul.

Cu asemenea mobilă pot fi ascunse de privirile străine atât dressing-ul, cât și patul.

Dacă se dorește, în sertare nu numai pot fi ascunse electrocasnicele mici, ci și se poate aduce sursa de alimentare lângă ele.

Băncuțele cu secret reprezintă o idee excelentă pentru păstrarea încălțămintei.

Uscătorul cu mai multe nivele ocupă puțin spațiu, datorită construcției sale neobișnuite.

Utilizarea rațională a colțurilor este o soluție excelentă de design, care permite economisirea spațiului și organizarea concomitentă a unui sistem suplimentar de depozitare.

Nimeni nu vă împiedică să amplasați suportul pentru prosoape sau un mini dressing după ușă.

Dacă doriți, puteți să amenajați sistemul de depozitare cu rafturi reglabile direct pe ușă.

Chiar și dulăpiorul miniatural din antreu poate fi de folos.

O idee reușită de organizare a spațiului de lucru. Ocupația poate fi oricare.

Un asemenea fotoliu poate fi o alternativă excelentă pentru un loc complet de muncă.

Spor la treabă!

New