Puțini cunosc aceste trucuri de utilizare a pestei de dinți rămase în tub! Este foarte eficientă în treburile casnice!

Nu vă grăbiți să aruncați pasta de dinți, chiar dacă vi se pare că nu mai iese nimic din tub. Profitați la maximum de pasta de dinți rămasă în folosul locuinței dvs.! Tăiați tubul de pastă de dinți în bucăți, pentru a putea folosi mai ușor resturile. Desfaceți fiecare bucată. Veți vedea că înăuntru încă mai este pastă de dinți! Iată câteva metode cum o puteți folosi în locuință:

Metoda nr. 1:

Dacă aveți bijuterii de aur sau argint care au nevoie de o curățare, atunci pasta de dinți este cea mai bună soluție. În acest sens, folosiți o periuță veche de dinți.

Metoda nr. 2:

Pasta de dinți se descurcă foarte bine și cu curățarea capacelor de sticlă. Pur și simplu aplicați puțină pastă pe un burete înmuiat în apă și frecați bine sticla cu el. O să dispară toate petele și mirosul de mâncare.

Metoda nr. 3:

Dacă aveți careva urme negre pe talpa adidașilor dvs. albi, atunci să știți că le puteți îndepărta cu pasta de dinți. Pentru aceasta, pur și simplu folosiți un burete mai rigid cu un pic de pastă.

Metoda nr. 4:

Dacă încă mai aveți pastă rămasă, atunci o puteți folosi pentru a vă lustrui chiuveta cu un burete. Datorită pestei de dinți, veți scăpa de toate petele de grăsime și urmele de calcar. În final, clătiți-o cu apă curată și ștergeți-o cu o lavetă uscată.

Metoda nr. 5:

Iar în cazul în care aveți niște linguri sau ustensile de oțel, pe care nu știți cu ce să le lustruiți, iarăși, vă recomandăm să o faceți cu pasta de dinți. O să rămâneți mulțumiți de rezultatul obținut!

Spor la treabă!

New