Reparați cu ușurință orice fermoar defectat! Vă prezentăm o metodă simplă și eficientă!

Fermoarul unei haine poate fi reparat fără a fi nevoie de înlocuire. Trucul foarte clar și simplu de mai jos vă va ajuta să faceți acest lucru!

1. Folosind o foarfecă ascuțită, tăiați clemele de pe ambele părți ale spiralei fermoarului.

2. În continuare, trebuie să îndepărtați și să tăiați cu foarfeca 6-7 spire din spirala fermoarului pentru a potrivi noul vârf inferior pe bucata de țesătură rămasă liberă.

3. Dacă se scoate mai mult în mod involuntar, înseamnă că firele nu mai țin fermoarul și că secțiunea mai mare trebuie înlocuită. În acest caz, tăiați o parte din fermoar, astfel încât să rămână doar fermoarul întreg. Ardeți capătul pânzei cu un chibrit. Apoi încercați din nou să scoateți și să tăiați 6-7 spire din fermoarul deja intact și puternic. Dacă problema este doar în spirele de jos (sunt desprinse de fermoar), atunci tăiați-le doar pe ele pe ambele părți.

4. Acum pur și simplu ungeți țesătura cu lipici pentru textile și treceți glisorul pe ambele părți ale secțiunii de țesătură curățate de spirală.

Reparația fermoarului s-a terminat! Și nu este nevoie să înlocuiți întregul fermoar, să-l coaseți din nou și să depuneți atâta efort – cu acest truc este mult mai ușor!

Spor la treabă!

New