Un instalator experimentat ne-a spus cum să desfundăm simplu și rapid scurgerea chiuvetei!

Înfundarea chiuvetei este întotdeauna o nenorocire, de care vrem să scăpăm cât mai repede și preferabil cu ajutorul soluțiilor și instrumentelor aflate la îndemână. O soluție minunată pentru această problemă este trucul, pe care ni l-a povestit un instalator experimentat!

O dată cu trecerea timpului se formează depuneri din resturi alimentare, murdărie și grăsime pe țevile de canalizare, îndeosebi pe cele care evacuează apa din bucătărie. Pentru ca acestea să fie îndepărtate, poate fi folosit detergentul obișnuit de rufe. Trebuie să adăugați atâta detergent în scurgere, cât considerați că este necesar, în funcție de gradul de înfundare a chiuvetei. În medie se utilizează 3-5 linguri de detergent.

Adăugați detergentul și lăsați-l să acționeze măcar 20 minute. Dacă gradul de înfundare este mare, cel mai bine ar fi să lăsați detergentul în scurgere peste noapte. După aceasta porniți robinetul și spălați țevile de canalizare. Veți observa că apa se va aduna în chiuvetă mai repede decât de obicei, ceea ce este normal, deoarece detergentul se combină cu depunerile de grăsime și se formează un „dop”, pe care apa îl sparge. Așteptați puțin și veți observa că apa începe să se evacueze mai repede!

Rezultatul este excepțional! Chiuveta devine liberă și curată, fără prea multe bătăi de cap!

Spor la treabă!

New