Un truc eficient de aranjare a patului, astfel încât să nu-l înconjurați de o mulțime de ori!

De multe ori, aranjarea patului este o adevărată provocare, în special pentru persoanele în vârstă. Astăzi vă vom demonstra un truc, pe care l-am aflat de la un hotel, datorită căruia veți putea așterne husa pentru saltea și cearșaful dintr-o singură dată, fără să înconjurați patul de o sută de ori, potrivind colțurile.

Mod de lucru:

1. În primul rând, fixați primele două colțuri ale husei de saltea.

2. După aceasta, peste aceleași două colțuri, așezați și aranjați bine cearșaful, introducându-i marginea sub saltea. Astfel, nici husa nu va putea ieși când o veți trage la colțurile opuse.

3. În final, fixați colțul drept al saltelei cu husa sa, apoi cu cearșaful, împăturindu-l așa cum v-ați obișnuit, apoi veniți în colțul stâng și finalizați procedura.

4. Aceasta este tot! Datorită faptului că așterneți ambele așternuturi odată, acestea se întind fără probleme, nu vă fac să vă întoarceți înapoi pentru corectări și va ajută să economisiți din timp.

5. Pentru a înfăța pernele cât mai rapid, întoarceți fețele pe dos, introduceți mâinile în colțuri și trageți perna în interior, întorcând astfel husa pe față direct peste pernă.

6. Un alt truc de a face rapid acest lucru, este să îndoiți perna în jumătate pe lungime, apoi să o introduceți în husă. În final, îi dați drumul și colțurile revin automat la locul lor.

Spor la treabă!

New