Aplicați pasta de dinți pe cuțitul de bucătărie! Acesta este un truc cunoscut de foarte puțini oameni!

În prezent, multe persoane caută tot felul de metode de ascuțire a cuțitelor de bucătărie în condiții casnice. Așa că astăzi vă vom împărtăși noi un truc foarte eficient în acest sens. Doar că va trebui să pregătiți niște pastă de dinți și să o aplicați pe cuțitul dvs. Aceasta va avea un efect foarte bun asupra lamei, și o veți putea ascuți mai ușor.

Veți avea nevoie de:

– pastă de dinți;

– 1 lingură de sare;

– un pic de oțet;

– un castron de ceramică.

Mod de lucru:

1. Pe lângă faptul că este folosită pentru periajul dinților, pasta de dinți este, de asemenea, bogată într-o substanță deosebită, numită argint coloidal, care poate exercita un efect de frecare foarte bun. Atunci când ascuțiți cuțitul de bucătărie, ungeți lama cu pastă de dinți pentru a crește gradul de frecare al lamei cuțitului de bucătărie cu obiectul de ascuțire. Lăsați-o să acționeze timp de câteva minute.

2. Între timp, pregătiți un castron mic de ceramică. Întoarceți-l cu susul în jos, apoi adăugați o lingură de sare pe baza lui și amestecați-o cu un pic de oțet alb.

3. După aceasta, ascuțiți cuțitul de baza castronului, sub un unghi de 25 de grade. Procesul poate dura timp de 1 minut pe fiecare parte.

4. După aceasta, clătiți lama cuțitului cu bicarbonat de sodiu și oțet, apoi cu apă curată.

5. Acesta este gata să fie utilizat din nou!

Spor la treabă!

New