Biscuiți cu brânză de vaci sub formă de trandafiri – vă vor cuceri nu doar prin aspect, dar și prin gust. Moi și aromați din ingrediente simple și accesibile!

Singurul minus al acestor biscuiți este faptul că se mănâncă foarte repede! De aceea vă recomandăm să pregătiți două porții deodată, nu veți regreta!

INGREDIENTE:

Pentru aluat:

– 1 ou;

– 80 g de zahăr tos;

– 1 praf de sare;

– 1,5 g de zahăr vanilat;

– 80 g de unt;

– 250 g de brânză de vaci;

– 6 g de praf de copt;

– 300 g de făină;

Pentru decor:

– zahăr pudră.

MOD DE PREPARARE:

1. Pregătiți aluatul: adăugați oul, sarea, zahărul tos și cel vanilat într-un bol adânc și bateți-le cu un tel până la omogenizare.

2. Turnați untul de temperatura camerei și, de asemenea, amestecați cu telul.

3. După aceasta, adăugați brânza de vaci. Noi avem de 9% grăsime. Încorporați-o bine cu ajutorul telului.

4. Într-un bol separat, încorporați făina și praful de copt.

5. Începeți să adăugați amestecul uscat în câteva etape și să frământați aluatul cu mâinile. Acesta trebuie să iasă foarte moale și fin, dar și nelipicios în același timp.

6. Presărați suprafața de lucru cu făină. Transferați aluatul pe ea și împărțiți-l în două părți egale, modelându-le în formă de bile.

7. Luați o bilă de aluat și întindeți-o într-o foaie cu o grosime de aproximativ 3 mm.

8. Acum, cu ajutorul unui pahar sau al unui inel de patiserie, decupați cercuri cu diametrul de 7 – 7,5 cm.

9. Luați trei cercuri de aluat și suprapuneți-le unul peste altul. După aceasta, rulați-le într-un rulou. Tăiați-l în jumătate cu ajutorul unui cuțit ascuțit. Veți obține doi trandafirași frumoși. Desfaceți-le puțin petalele.

10. Modelați astfel toate fursecurile și amplasați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând spațiu între ele, deoarece își vor mări volumul în timpul coacerii. Noi am obținut 30 de biscuiți.

11. Coaceți-i în cuptorul preîncălzit până la 180°C timp de 20-25 minute (în funcție de caracteristicile cuptorului dvs.).

12. Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească complet la temperatura camerei. După aceasta, presărați-le cu zahăr pudră și transferați-le pe un platou.

Veți obține niște trandafirași frumoși, potrivit de dulci, crocanți și gustoși. Serviți-i cu plăcere alături de ceaiul dvs. preferat!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New