Desert fără coacere gata în 5 minute – nu ați mai gătit în acest mod!

Acest desert are un gust uimitor. Este ușor, gustos și sănătos. Vă recomandăm să-l încercați.

INGREDIENTE:

– 100 g de biscuiți sfărâmicioși;

– 2 banane decojite (120 g);

– 1 linguriță de cacao;

– 5-6 mandarine mici.

Pentru cremă:

– 200 g de cremă de brânză;

– 1 lingură de miere.

MOD DE PREPARARE:

1. Tăiați bananele în câteva bucăți și pasați-le cu un blender. De asemenea, mărunțiți și biscuiții. Încercați să nu-i faceți chiar praf. Lăsați câteva bucățele mai mășcate ca să se simtă textura acestora.

2. Încorporați biscuiții mărunțiți cu o linguriță de cacao.

3. Adăugați crema de banane și amestecați bine mai întâi cu o lingură, apoi frământați aluatul cu mâinile. Trebuie să obțineți un aluat destul de solid.

4. Pregătiți crema: încorporați într-un bol separat crema de brânză cu mierea. Mixați-le cu mixerul pornit la viteză mică până când veți obține o cremă pufoasă.

5. Adăugați aluatul pe o fâșie de hârtie de copt și întindeți o foaie în formă de pătrat cu ajutorul unui sucitor. Spre final, ca să obțineți o formă ideală, tăiați aluatul din locurile unde este în exces și adăugați-l acolo unde este lipsă. Trebuie să luați în considerare faptul că foaia dvs. trebuie să poată cuprinde diametrul mandarinelor.

6. Ungeți blatul cu cremă.

7. Decojiți mandarinele și adăugați-le pe marginea blatului într-un rând.

8. Rulați o ruladă compactă. Dacă este nevoie, eliminați excesul de cremă cu o lingură. Înfășurați rulada în hârtie și lăsați-o la frigider pentru câteva ore.

9. Scoateți rulada, tăiați-o felii și serviți-o cu plăcere!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New