Fertilizați răsadul dvs. cu această soluție, ca să-l pregătiți pentru plantarea în locul permanent! Îl va ajuta foarte mult!

Dacă doriți să vă întăriți imunitatea răsadurilor și să vă asigurați că vor rezista la toate condițiile posibile, până când le veți planta în seră sau grădină, atunci pregătiți acest fertilizant simplu și accesibil pentru ele. Veți rămâne surprinși de rezultatul obținut.

Datorită lui, masa verde a tinerelor plante va începe să se dezvolte mai activ, tulpina se va întări și se va îngroșa, le va crește rezistența la condițiile de stres și la diferite boli. De asemenea, acestea se vor putea bucura de o doză generoasă de aminoacizi, hormoni și nutrienți esențiali, care la va facilita buna dezvoltare în continuare.

Veți avea nevoie de:

– 10 g de coji de ceapă;

– 1 l de apă caldă (de 60°C);

– 1 linguriță de drojdie uscată;

– 1 linguriță de zahăr.

Mod de preparare:

1. Puneți cojile de ceapă într-un borcan și acoperiți-le cu 1 l de apă caldă. Acoperiți vasul cu un capac de plastic și lăsați soluția să se infuzeze timp de 1 zi, într-un loc călduros.

2. După aceasta, strecurați-o, adăugați drojdia uscată și zahărul și amestecați. Apoi diluați soluția rezultată cu apă curată, în proporție de 1 la 5.

3. Udați răsadul la rădăcini cu fertilizantul obținut. Administrarea acestuia poate fi repetată o dată la 10-14 zile.

Spor la grădinărit!

New