O metodă eficientă de albire a tulului (în doar 60 minute)!

Tot căutam o metodă de albire a perdelelor din tul și am găsit una cu recenzii bune. Am încercat-o și am rămas foarte mulțumiți de rezultat!

Astfel, perdelele noastre din tul nu mai deveneau imaculate după spălarea obișnuită, chiar și cu adăugarea de înălbitor. Nuanța gălbuie a pătruns profund în ele. Nu voiam să cumpărăm altele, deoarece eram într-o perioadă, în care trebuia să economisim banii. De aceea, am început să căutăm soluții.

După mai multe zile de căutare, am găsit o metodă, pe care toți o descriau ca foarte eficientă. Ea îndepărtează toate petele galbene și pur și simplu curăță bine tulul, chiar mult mai bine decât spălarea obișnuită în mașina de spălat rufe.

Dacă credeți că trebuie să cumpărați vreo soluție scumpă sau mai puțin disponibilă, vă asigurăm că nu este așa. Această rețetă nu presupune folosirea unor asemenea ingrediente. Toate sunt cunoscute și ieftine.

Cel mai important este timpul de înmuiere a tulului în soluție. Cu cât se va înmuia mai mult, cu atât rezultatul va fi mai bun.

Astfel, să începem!

Turnați apă fierbinte într-un lighean. Adăugați aproximativ 400 g bicarbonat de sodiu în ea (sau mai mult, în funcție de numărul perdelelor, pe care vreți să le curățați).

Amestecați foarte bine cu mâinile, după care scufundați tulul în soluția obținută. Lăsați-l să se înmoaie pe parcursul câtorva ore sau peste noapte. Apoi clătiți-l cu apă curată.

Folosind această metodă, puteți să albiți atât tulul, cât și alte articole albe: tricouri, maiouri, șosete etc.

Dacă rufele sunt vechi, atunci înmuiați-le în soluție timp de 24-48 ore.

Spor la treabă!

New