Piept de porc preparat în coji de ceapă! De acesta nu veți găsi la magazin!

Rețetă foarte ușoară de preparare a pieptului de porc în coji de ceapă. Datorită acestei metode, carnea capătă un gust și un aspect ușor afumat, este moale, suculentă și delicioasă. După fierbere, poate fi păstrată în congelator. Nouă ne place să servim această cărniță pe pâine neagră unsă cu muștar. Este absolut delicioasă!

INGREDIENTE:

– piept de porc;

– coji de ceapă;

– sare grunjoasă.

MOD DE PREPARARE:

1. Pentru început, spălați foarte bine cojile de ceapă.

2. După aceasta, spălați și pieptul de porc, apoi tăiați-l în bucăți porționate. În ceea ce ține de șorici, îl puteți păstra sau îndepărta, cum doriți dvs.

3. Pentru fierbere, luați un vas adânc. Stratificați în el cojile de ceapă cu bucățile de carne.

4. În ceea ce ține de saramură, noi adăugăm câte 2 linguri cu vârf de sare grunjoasă la 1 borcan de 1 l cu apă. Turnați atâta apă, încât să ajungă până la nivelul cojilor.

5. Puneți vasul pe foc mare și aduceți conținutul în punctul de fierbere. După aceasta, faceți focul mai mic și lăsați carnea să fiarbă timp de 10 minute. Apoi scoateți cratița de pe foc și lăsați conținutul să se răcească la temperatura camerei timp de 3 ore.

6. Iată rezultatul obținut:

7. Savurați cărnița cu aspect afumat, însă mult mai delicioasă cu multă plăcere!

Notă: Noi am masat bucățelele de piept uscat cu un amestec de usturoi trecut prin presă, sare și piper negru măcinat. Apoi le-am lăsat în frigider peste noapte să se îmbibe bine cu aroma mirodeniilor date. În final, le-am pus în pungi și le păstrăm în congelator.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New