Super îngrășământ pentru toate plantele de cameră. Rezultat garantat!

Plantele de cameră se găsesc practic în fiecare apartament sau casă. Ele sunt adunate, ca să-i bucure pe toți cu verdeața și florile lor. Dar, ca să se simtă și să arate bine, plantele trebuie să aibă parte de condiții favorabile. Una dintre aceste condiții se referă la fertilizări: primăvara și vara — mai frecvente, toamna și iarna — mai rar. Fiecare plantă are nevoie de îngrășăminte. Rezultate excelente pot fi obținute prin îngrășământul, pe care-l vom descrie în continuare. El se prepară în condiții casnice, din cele mai disponibile ingrediente.

Turnați 3 litri de apă stătută într-un vas adânc.

Dizolvați ¼ linguriță de acid boric într-o cantitate mică de apă fierbinte.

Luați un vârf de cuțit de permanganat de potasiu și adăugați-l deodată în cei 3 litri de apă. De asemenea, mai trebuie să adăugați 3-5 picături de iod. Apoi turnați soluția de acid boric. Amestecați foarte bine toate ingredientele. Îngrășământul este gata!

Mai întâi udați puțin plantele cu apă stătută. Iar după ce apa va pătrunde în sol, puteți să le fertilizați. Nu uitați de faptul că fertilizările tomnatice și, îndeosebi, cele iernatice trebuie să fie rare — este suficientă o fertilizare pe lună. Iar primăvara și vara trebuie să răsfățați plantele cu această soluție nutritivă o dată la 2 săptămâni.

Spor la grădinărit!

New